Fulfillment

Welkom in ons moderne magazijn van 1000 m², waar veiligheid en efficiëntie samenkomen om u een vertrouwde opslagoplossing voor uw waardevolle goederen te bieden. Onze toewijding om uw voorraad te beschermen en tegelijkertijd uw opslagbehoeften te optimaliseren, onderscheidt ons als een betrouwbare partner in uw supply chain-traject.

Goederen ontvangst

Bij WeDeliver zijn we toegewijd aan het leveren van eersteklas fulfillment die uw webshop stroomlijnen en uw klantervaring verbeteren. Of u nu een groeiende webshop bent of een gevestigde detailhandelaar, onze uitgebreide inkomende diensten zorgen ervoor dat uw producten met de grootste zorg en efficiëntie worden ontvangen, verwerkt en klaargemaakt voor distributie

Webshop koppelingen

Of je nu gebruik maakt van de bekende webshop platforms als Shopify en WooCommerce of verkoopt via Bol.com en Amazon of een WordPress website; we kunnen een koppeling realiseren voor alle type webshops. Ook als je een niet bekend webshop platform gebruikt, kunnen onze IT’ers je helpen om een koppeling tot stand te brengen.

Webshop opslag

Heeft uw webshop te maken met opslaguitdagingen? Zoek niet verder – WeDeliver Fulfilment is er om u te voorzien van efficiënte en betrouwbare webshop opslagoplossingen. We begrijpen dat voorraadbeheer complex kan zijn, maar onze ultramoderne magazijnfaciliteiten en op maat gemaakte opslagstrategieën zijn ontworpen om het proces te vereenvoudigen en uw activiteiten te verbeteren.

Orderverwerking

Van orderontvangst tot uiteindelijke levering, onze orderverwerking is ontworpen om uw klantervaring te verbeteren en tegelijkertijd uw operationele efficiëntie te optimaliseren. We zijn er trots op een betrouwbaar verlengstuk van uw bedrijf te zijn en ervoor te zorgen dat uw producten snel en professioneel worden ingepakt.

Voorraadbeheer

Efficiënt voorraadbeheer vormt de kern van een succesvolle bedrijfsvoering. Bij WeDeliver begrijpen we de uitdagingen van het handhaven van optimale voorraadniveaus en het leveren van eersteklas producten en diensten aan uw klanten. Onze oplossingen voor voorraadbeheer zijn ontworpen om uw processen te stroomlijnen, de kosten te verlagen en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Retourlogistiek

De return policy van je webshop heeft veel invloed op het consumentenvertrouwen. Daarom maken wij het je klant graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer consumenten naar tevredenheid worden geholpen bij het retourneren van een artikel dat niet naar wens is, is de kans namelijk vele malen groter dat ze in de toekomst een nieuwe aankoop bij je shop doen

Internationale zendingen

Met WeDeliver als partner profiteer je van onze uitgebreide kennis en ervaring in internationale verzendingen. We begrijpen de complexiteit van grensoverschrijdende logistiek en bieden betrouwbare verzendoplossingen

Address

Zijtocht 9
1507 CD, Zaandam
The Netherlands

Contact

Tel: +31 (0)20 7856797
info@wedeliver.nl

opening hours

24 uur 7 dagen per week

Scroll naar boven